Kausiseuranta: Liiga 2016-17 (pl. Tapparan pelit)

Puhalletaan tällainen ketju pystyyn jossa seuraillaan Liigan muiden joukkueiden otteluita.

Raumalla Pelicans hyödyntänyt ekassa erässä lepoedun ja takonut 4-1 -vierasjohdon. Tampereella KooKoo 1-0 -johdossa. Edelleen hallissa kohtuu paljon tilaa vaikka Ilves ihan hienosti reagoi ja tarjosi kausarin omistajille kaverilippua edullisesti.

1 tykkäys

Lukko oli ainakin ensinmäisessä erässä todella raskaalla jalalla. Pelicans luisteli Lukon täysin pystyyn.

Juntti 0+3 ekaan erään. Vähän on kyllä ikävä sitä virheetöntä suojaamista ja eroottisia kärkikyniä. Tulis vaan takas.

2 tykkäystä

Ilves pikamaaleilla 2-1 -johtoon. KooKoo kaivaa kyllä itselleen hautaa tuolla orjallisella hitaalla pelillä.

Ja toivehankintalistan kärkimiehiin kuuluva Vili Sopanen tehnyt hattutempun.

Ipan Sandelilla jotain loukkia, pari vaihtoa jäänyt väliin. KooKoon puolustaminen kyllä käsittämättömän huonoa, Ilveksellä useampikin tekopaikka lisämaaliin. Toki ekassa erässä KooKoo oli lähes yksin jäällä. Molempien peli aivan höntsää tällä hetkellä.

Surkean toisen erän alun jälkeen KooKoo sai taas juonesta kiinni ja iski tasoituksen. Ja heti perään pari paikkaa johtomaaliin.

Ilves erän lopulla 3-2-johtoon. KooKoo ohjannut omiin pari maalia.

Raumalla Sopanen päässyt syötölle 1-5 -maalissa.

Koska Liiga tajuaa tehdä näistä otteluohjelmista tasapuolisen.

Tätä Ilves-KooKoo -peliä katsellessa voi huoletta todeta, että Tapparan tämän kauden CHL-höntsät ovat olleet paljon laadukkaampaa pelaamista ja viihdettä.

Hienoa! Joskus mainitsin, että ottaisin Sopasen any day Tapparaan, mutta ajatukseni ei jostain syystä miellyttänyt jotakuta. Taitava pelimanni!

Ilves erän alkuun 4-2 -johtoon heppoisen KooKoon keskustan puolustamisen avittamana. Eiköhän tämä ole taputeltu.

3608 katsojaa. Vastaavassa pelissä viime kaudella kuukautta myöhemmin 4717.

KooKoo iskee ylivoimalla kavennuksen. Tai Teme Aallon kautta omiin. Onko ns. Ilves-paniikin aika?

Ei…KooKoo vetänyt jo pari minuuttia ennen loppua molarin pois ja lopullinen niitti tyhjiin. KK pettymys tänään.

Raumalla Lukko-Pelicans päättyy lopulta 3-6. Lukko vetänyt jo alkukauteen kaksi peliä levännyttä vastusta vastaan. Tänään tuo ainakin näkyi.

Työreissulla Helsingissä… Ai että tuli hyvä fiilis ku tuli tänne e parven baariin.:grin::grin: Champion lippis pääs tottakai

Palstan suosikkijoukkue Kärpät johtaa 1-0 kotonaan.

Hyvin kyllä Jukurit pelaa, eivät lähteneet Helsinkiin nöyristelemään

Porin matsia seuraillut…yllättävän hyvällä jalalla Pelicans eilisestä pelistä huolimatta. Ässät toki 1-0-johdossa Niko Ojamäen osumalla.

Pyörälän maalin jälkeen Oulussa Kerho vei pelitapahtumia aivan täysin. Ansaittu kavennus saatiin lopulta aikaiseksi. Ei olisi kovin iso vääryys,vaikka olisivat jo tasoissa. Toivottavasti Kerhon hyvä meno jatkuu ja saavat pelin vietyä vähintään jatkoajalle.

Itse asiassa on vääryys, ettei Kerho ole jo tasoissa.
Jos jatkavat samaa, mihin toisen erän lopussa jäivät, tulevat rinnalle ja porhaltavat ohi.