15 Uribe :colombia:
19 Muriel :colombia:
23 Sanchez :colombia:

3 tykkäystä

FT: 0-2. Ensimmäinen puoliaika täysin Kolumbian hallintaa, mutta puoliajalle siirryttiin 0-0 lukemissa. Toisella puoliajalla roolit vaihtui. Argentiina hallitsi peliä ja loi muutaman hyvän maalipaikan,mutta ei saanut ohitettua Kolumbian maalivahtia Ospinaa. Kolumbia kuitenkin onnistui iskemään ottelun molemmat maalit.

2 tykkäystä

Jesh! KOLUMBIAAA! Nöyrry Messi yms!
Maalit :colombia: muuten teki
Martinez 71’ ja Zapata 86’

Missasin itse pelin,kerran olin klassisissa allasbileissä, mut hianoo et saadaan kunnon sekotus heti turneen alkuun! Argentiina ei tätä odottanut.

Seuraavaks onkin Kolumbialla vastassa Qatar, Argoilla Paraguay. Miks musta tuntuu että tämä on Kolumbialle aika pedattu?

Aika valtava voitto Kolumbialle. Argojen pitää nyt pelata tosissaan ja hoitaa molemmat, Paraguay ja Qatar - on Argojen onni että laskussa oleva Paraguay ja kutsuvieras Qatar hengailee samassa lohkossa - nämä ovat Kolumbialle nimittäin harjoituksia jatkoon - Väitän. Ja myös Argentiinalle

1 tykkäys

Olipa todella viihdyttävä peli. Qatar yllätti itseni, nopea ja tekninen joukkue. Mielestäni olisi ansainnut jopa voittaa peliin.

:paraguay: 2 - 2 :qatar:
4’ Cardozo. 68’ Almoez.
56’ Gonzalez. 77’ Khoukhi.

21 Achilier :ecuador:
2 Mina Meza :ecuador:
13 E.Valencia :ecuador:

Hohheijaa mikä maali Cavanilta! 2-0 saksipotkulla, melko akrobaattinen maali. Tätä ennen Cavani koitti takavasaralla ohjata pallon maaliin.

1-0 maalin Uruguaylle teki todella komealla pompottelu-maalilla pieni mutta sähäkkä Lodeiro. Ecuadorilla ei ole ollut oikein mitään jakoa. Quintero sai tosiaan punaisen, löi Lodeiroa ilmapallossa kyynerpäällä, joten Ecuador pelaa miehen vajaalla.

3-0 Suarez. Lodeirolta taas huikea kulma. Suarez sijoittaa pallon maaliin tarkasti puskusyötön jälkeen. Kyllä on Ecuador aseeton, Uruguay on kyllä tällä hetkellä aivan murskaavan loistelias.

Näkeekö näitä pelejä Suomessa mitenkään järkevästi? Jotain klo 22 alkavia matseja voisi välillä vilkuilla, mutten kyllä viitsi alkaa mitään tilauksia maksamaan.

Viaplay/Viasat ja VeikkausTV

1 tykkäys

Ketju avattiin ajastetusti 7 tunnin kuluttua.

:colombia: 1 - 0 :qatar:

Kolumbia otti pisteet Qatarilta melkoisen hikisen iltapuhteen jälkeen. Los Cafeteros hallitsi kyllä peliä, mutta Qatar bussitti ankarasti ja oli todella v:mäinen vastustaja.

Se pelasi sääntöjen rajamailla, pelasi aikaa ja kieriskeli nurmenpinnassa kuin silikonilla rasvattu golfpallo. Qatar puolusti kuitenkin todella hyvin, lisäksi oikein hyvä maalivahtikin heillä on = Todella hankala vastustaja.

Kolumbian peli oli toisenlaista silmänruokaa : Cafeterosin syöttöpelaaminen ja haastaminen on kyllä taidokasta. Sanoisin että Kolumbia on paremmassa tikissä kuin viime mm- kisoissa. Mina puolustuksessa on melkoinen luuta - voittaa kaikki tilanteet järjestäen (Köyhän miehen Arajuuri!)

Tila maalille lopulta löytyi. Huikeasti pelannut James Rodriquez antoi timanttisen ulkosyrjä keskityksen eteen, tähän Zapata ehti puskemaan ensiksi.

Seuraavaksi tulee raportti pelistä (ellei tikut ole silmäluomien välistä katkenneet)
:paraguay: - :argentina: - Ja tässä pelissä muuten tapahtuu!

1 tykkäys

Parhaillaan pelataan kahta ottelua :
:colombia: - :paraguay: 1-0 31’ Cuellar teki Kuuselat tiukasta kulmasta. Eli maalivahdin puikot. FT
Kolumbialta vielä hylättiin Marulandan tekemä maali käsivirheen takia.

:argentina: - :qatar: 2-0 FT
04’ Aguero , 82’ Martinez.

Itsellä oli seurannassa ensiksi mainittu. Kolumbia hallitsi peliä ensin hienoisesti, sitten hieman selvemmin.

Argentiina nousi sitten viimeisessä pelissään tosiaan kuiville ja on alkulohkossaan toisena Kolumbian jälkeen. Argojen peli on tosin ollut heikkoa, se on sekavaa ja keskustalle että puolustukselle tulee virheitä. Myös outo fiksaatio pelata jokainen pallo Messille ei ole paras ratkaisu pelillisesti.

Jatkossa varmasti :
:brazil: , :venezuela:
:colombia: , :argentina:
:chile: , hyvin todennäköisesti :uruguay:

Kolmansien sijojen paremmuudesta käydään vielä pudotuspeliä : :peru: :paraguay: , :jp: :ecuador:
Edit. Peru tosin käytännössä jo jatkossa. Joten yksi paikka olisi jaossa muille. Paraguay on pelinsä jo alkulohkossa pelannut, mutta omaa hyvät pointsit ja maali-eron.

1 tykkäys

Viesti siirrettiin toiseen ketjuun: Copa América

Ketju avattiin ajastetusti 2 päivän kuluttua.

Bra-Arg välierä 1. puoliajan jälkeen 1-0. Ihan oikeutettu tilanne, vaikka Argentiina alkoi lopussa saada otetta ja pallon ylärimaankin.

1 tykkäys

72 min pelattu. Brassit iski toisen maalin vastahyökkäyksestä. Jesukselta todella vahva nousu, pallo Firminholle vapaaseen paikkaan.

Alison on alistanut Messiä. Kaksi aivan mahtavaa torjuntaa toisen puoliajan alkupuolella.

Keltaisia kortteja on jaettu sen verran, että kohta menee tuomari laskuissa sekaisin. Ei mitään rumaa peliä kuitenkaan.

Nyt sai jo Argentiinan huoltoporraskin kortin…