Turnausseuranta: Naisten jalkapallon MM-kisat 07.06.-07.07.2019

Okei. Tässä ehkä hiukan liian kova tasoero näkyy…

Hallitseva mestari aloitti kisat suht. vahvasti. 3-0 taululla jo reilun puolen tunnin jälkeen. Mitä tätä peliä puolella silmällä olen vilkuilemaan ehtinyt, niin Thaimaa on kyllä täysin vastaantulija USA:n käsittelyssä. Tulevat pelit kertovat, onko USA oikeasti näin kova / Thaimaa näin huono.

E. 74 minuuttia ja 8-0. Peli repesi lopullisesti toisen puoliajan alussa, kun jenkit iskivät neljästi vajaaseen kymmeneen minuuttiin (50., 53., 55. ja 56. minuutti maalien syntyajat).

E.2 …ja lisää tulee. Thaimaa yrittää pelata, mutta pallonmenetys syvällä jenkkien alueella → suora vastaisku ja pallo malliin. Ei siinä kaukaa mennyt, kun omasta päästä lähtenyt hyökkäys päättyi maaliin. 9-0. Alle minuutti edellisestä ja 10 rikki…

E.3 Käsittämättömin peli, mitä muistan ikinä nähneeni. 11-0. Ennen tätä iltaa suurinumeroisin USAn voitto oli 7-0. Nyt menee ennätys urakalla uusiksi.

E.4 12-0. Morganin viides(!) tänään

E.5 Lloyd onnistuu tekemään maalin viidennessä MM-esiintymisessä putkeen. 13-0. Tässä ei ole järjen hiventäkään. Thaimaa ei kykene edes uskottavasti puolustamaan. Ei minkäänlaista bussia. Ei mitään. Samalla kun USA jatkoi pelaamista loppuun asti, niin tulos on tämä. 13-0. Naisten MM-futishistorian rumin tulos on siinä.