Otteluseuranta: Ruotsi - Suomi 11.02.2016 (Euro Hockey Tour)

Erä pelattu ja kotijoukkue johtaa Örebrossa 1-0 salamamaalilla avauserän jälkeen. TV2 ja Areena näyttää. Pakistossa herrat Elorinne ja Mäntylä ja hyökkäyksessä on Patrik Laine nuorimpana pelaajana Leijonissa vuosikymmeniin. Oli aikas lähellä highlight-maalia läpiajosta ja ainakin yhden huippupaikan pelasi joukkuekaverille, mitä sivusilmällä seurailin.

Ilari Melart - Mikko Kalteva

Maalivahdit: Ville Husso, (Juha Metsola)

Aika paha tuo eka maali. Ilves-pakki Kivistö kierrettiin satanolla ja kaiken huipuksi merkkaaminen maalilla epäonnistui totaalisesti. Peli kääntyi toki tuota ennen omasta virheestä.

Pienet virheet kertautuvat äkkiä tällä tasolla. Oli siinä maalissa keltapaita luukulla lopulta täysin vapaana ja kiekko verkossa.

Kivistö teki F-junnu virheen ja kääntyi väärältä puolelta kääntäen pelille selkänsä ja hups ukko meni heittämällä ohi.
Peli itsessään todellista unilääkettä torstai-iltaan.

Husso on ollut hyvä.

On tässä ollut tapahtumia EHT-peliksi ihan hyvin. Suomalaisilla on vähän ruuti märkää: Lehkonenkin osui äsken tolppaan. Nyt Suomen ylivoima.

Laine sai ekan minuutin ajan yv-vastuuta, ja pääsi kertaalleen suorasta hyökkäysestä kokeilemaan lämäriä, mutta pleksi paukkui. Pari harhasyöttöä jakoi, siitä miinusta.

Elorinnekin pääsi ylivoimalle. Nyt alivoiman vuoro.

Ylivoima tulokseton… Jalavantille heti perään jäähy huitomisesta… Kovin on sekava kokonaisuus muutamaa hyvää väläytystä lukuunottamatta.

Ei ole kaukana Ruotsillakaan.

2-0

Kaj Kunnas mä itken

Laineen merkkaus pettää pahasti puolustuspäässä. 3-0.

3-0

Syötöt menee mihin sattuu… yleensä osuu ruotsalaisiin ja puolustus on ihan hujanhajan…

Enää ei tarvitse jännittää kuin sitä, pelaako Svensson nollapelin.

Edit. Ei enää sitäkään.

3-1!

Lindgren tarjoilee Pesoselle

Ei tässä höntsäpelissä mikään muu kiinnosta kun Paten peli.

Pate ja Aho ollu kyllä valonpilkahduksia

Laine ja Niemi pelasivat tuhannen taalan paikan Aholle kavennukseen, mutta kiekko pyörähti lavassa.