Ässät - Tappara 17.11.2018 (La)

Juuri näin. Seurannassa annettiin kritiikkiä vähän kaikesta, mutta mun silmääni peli oli pitkälti meidän näpeissä. Esimerkiksi toiseen erään kiekonhallintaprosentit meille 68–32. Pari virhettä tuli pelin tiimellyksessä ja niistä Pata rokotti kovalla prosentilla. Toisaalta parit puolittaiset läpiajot hukkuivat ihan Ässien omaan osaamattomuuteen. Sellainen 85-prosenttinen vieraspelisuoritus eilisen Ilves-pelin jälkeen levännyttä vastustajaa vastaan.

• Bäckström oli maalissa eleetön ja ok. Voi jatkossakin laittaa luukulta luukulle.
  • Ojamäki haki maalia melkein pakotettuna ja lopulta sai sen.
  • Kuusela oli loistava ties kuinka monetta peliä putkeen.
  • Lehtonen pelasi ennakkoluulottomasti pienellä peliajallaan.
  • Levtchi sai uran avausmaalinsa kuin jääkiekkojumalien tarjoamana. Aika moni palstalainen tykkäsi tästä, jos palstan vedonlyönti-ketjua katsoo.

Ylivoima ei ottanut lähteäkseen, kunnes kolmanteen erään YV-koostumuksia muokattiin ja tulosta syntyi.