CHL: Tappara - Klagenfurter AC 06.09.2019 (Pe) klo 19.00

No nyt näyttää kentät hyvältä. Tänään voitto kotiin ja lukitaan voittaneen joukkueen kentälliset. Pakko varmaan katsoa peli Veikkaustv:stä.

Tänään en valitettavasti pääse paikalle, joten CHL:n aloitus livenä siirtyy osaltani sunnuntaille.

Kokoonpanolle peukkua ja alla lyhyet perustelut
-ykkönen säilytetty ennallaan.
-kakkoseen haettu vaihtelua; Levtchillä ollut hankalaa, mutta edellisessä pelissä oli hyvä.
-kolmosessa Puistolalle peliaikaa, Vauhkonen lusikoi riparit maalin edestä verkon perukoille.
-nelosessa Rauhala is back! Karjalaisella ollut vähän vaikeaa, mutta nyt on sellainen ketju, että voi olla vastustaja vaikeuksissa.
-Carteigille pelejä, Heljanko oli edellisessä todella hyvä, mutta 50/50 peluutus siintää meikäläisen haaveissa.

3 tykkäystä

Hyvältä tuo näyttää. Ja livenä Hakametsässä ekan kerran tällä kaudella, tänään ja sunnuntaina, joten odotukset on katossa.
Lataus on varmasti tapissa, ja videoita on pyöritelty joten viikon takaiseen nähden huomattavasti parempi ilta odotettavissa. Voittoja kohti, ei vaihtoehtoja!

2 tykkäystä

Biel pelissä oli ensimmäisen erän alkua ja aivan lopun takaa-ajoa lukuunottamatta sen verran paljon hyviä asioita, että tappio tänään olisi itselleni iso shokki.
Hyväksi asiaksi laskin myös sen, että Bielin rajusta alun pesukoneesta päästiin aika hienolla tavalla pois. Ei ollut helpoin paikka päästä peliin mukaan, ja myöhemmin vielä nousta pelin päälle.

Nyt on toivottavasti ammuttu kohdentavia laukauksia pelillisesti ja etenkin tehokkuuden saralta. Jos se on tehty ja kaikki tuo tuodaan kentälle - Ei ole syytä stressata illasta.

2 tykkäystä

A post was merged into an existing topic: Otteluseuranta: Tappara - Klagenfurter AC 06.09.2019 klo 19:00 (CHL)

Mikäs on KAC:n kokoonpano?

Näin nimiksi purkaen, taitaa olla samat miehet kuin viikko sitten. Ainoa merkittävä muutos on, että pelaava maalivahti on eri.

1 tykkäys

Tänään pitäisi mielestäni pelata sillä viisiin, että näyttää että kiinnostaa! Kiska miksipä ihmeessä ei? (Ja pisteet olis kiva saada.)

Tää on kyllä hyvin lähellä jonkun sortin fantasiarosteria.

Eikä mitään pehmofantasiarosteria, vaan ihan sellaista reipashenkistä saksalaisfantasiaa, johon liittyy panssarivaunu, juoksutrikoot sekä tietenkin fasaani.

2 tykkäystä

Kiitos Tappara. Ensimmäisessä erässä oli hyvä alku eli noin 5min, sitten tuli joku kohmelo 10min ja tämän jälkeen viimeinen vitonen mainiota peliä. Normaalista poiketen mainio peli jatkuikin koko toisen erän ja kolmannessa myös.
Nappasin ViekkausTV:n stirimistä vähän statseja talteen kun oli kätevästi ruudulla.

6 tykkäystä

Hellou mussukat…

Tässä koitetaan pitää asiakkaille seuraa seuraavat neljä päivää.

Eli paljon peli päättyi, onnistujat? Garteig? Maalintekijät+syöttävät?

1 tykkäys

Oli tuo seuranta jo lukossa, mutta totean nyt vain lyhyesti että saatiin vähän onnistumisia, maaleja ja hymyjä naamatauluille. Vastus toki oli pykälää alempaa sarjatasoa ja maalissakin jonkin sortin :crab:, mutta voitto on voitto ja 8 maalia on 8 maalia.

• Olavi ei ole tuhma, mutta kyllä hänellä on käsiä maalintekoon.
  • Morley parantaa peli peliltä. Muutamalla muullakin kesäkohmelo hellittämässä.
  • Bertrand näyttää edelleen ihan ykkösluokan pyssyltä.
  • Lörpsähtelevään puolustus ja MV-peliin emme saaneet lopullisia vastauksia.
9 tykkäystä

Voi herramunjee, kun ykkönen oli :fire: :fire: :fire: tänään! Käytännössä jokasessa vaihdossa linkous ja kuivaus päällä! Syötöt napsu lapoihin ja kulmaväännöistä valtava kasa päätty voittoon. Varsinkin Bertrand oli tänään väännöissä ihan :lion:!

Teki gutaa tää peli! Sunnuntaina jatketaan! :muscle:

7 tykkäystä

Kyllä sielä onnistujia oli. Ekan erän hyvän alun jälkeen oli pitkähkö surkee vaihe, kunnes hyvää peliä erän loppu ja oikeestaan koko pelin loppu. Ykkönen oli liekeissä, Vauhkonen viimeisteli hyvän näkösesti, Moilanen oli tosi hyvä jne. Maaleja tuli paljo, mutta kaikkein hienoimmat sommitelmat jäi ilman palkintoa.

Mutta Garteigin poimin tähän ja siitä pari sanaa. Torju hyvin suorat vedot ja hyvin reagoi semmosiin refleksitilanteisiin. Vastapainona varsinki pelin alkupuolella tosi epävarmoja irtoamisia maalilta aika erikoisissaki paikoissa. Pahoja tilanteita meinas syntyä useempiki. Samoin muutamia ripareita tuli aika erikoisesti ja pahoihin paikkoihin. Ei mikään vakuuttava peli, mutta voittava ja kai se riittää. Toka maali meni miinuskulmasta joko veskarin luistimesta tai sitte pakin. Se olis pitäny ottaa.

1 tykkäys

Näitä on K-Euroopan jengeiltä ennenkin nähty Tampereella. Jalka loppuu puoleen tuntiin, jonka jälkeen vauhtia haetaan enää taklauksiin. Jo Vauhkosen eka maali oli Katseen pojilta ihan Mestis-tason pulustelua. Karvaus puri naurettavan hyvin, vaikka rakenne oli vähän mitä sattuu.

Sylettää tuollainen kulttuuri, jossa pelin ratkettua alkaa kädet nousta ja polvet ojentua.

1 tykkäys

2 posts were merged into an existing topic: Otto Rauhala

Nostetaan vielä Levtchi esiin. Varsinkin kaksi jälkimmäistä erää oli todella hyvä. Meni jalalla ohi omasta vartioijasta ja tarjoili puolenkymmentä huipputonttia. Pudisteli välillä päätään, kun kaverit ei osu.

9 tykkäystä
7 tykkäystä

Rautakorven ja Matikaisen kommentitkin tulleet Youtubeen. Sietäminen mainittu!

5 tykkäystä

No niin nyt saatiin voittotili auki tässä sarjassa. Jatkoonpääsy vaatii kuitenkin voittoa väintäin kahdesta jäljellä olevasta pelistä.