Kausiseuranta: Kotimainen jalkapallokausi 2021

Ratinan tuulenpesässä SJK siirtyy 6 min. kohdalla johtoon Jervisin maalilla. Jesse Östiltä hyvä avaus.
21’ kohdalla SJK saa ammuttua pallon tolppaan. Ihan loppuun asti hidastuksesta ei näkynyt nykäistiinkö irtopalloon yrittänyt SJK-pelaaja nurin?
30’ Ilveksen prässi ja liikkuminen parantuneet ottelun edetessä. Toki ei juuri maalintekopaikkoja.
45’ SJK:lla paikan tynkää, tolppa, irtipallokin lähellä mennä maaliin.
46’ Hakans (SJK) suttaa puolittaisen läpiajon hidasteluun.
Vaikka jakso ollut pelillisesti aika tasainen niin SJK:n hyökkäyspelaaminen vaarallisempaa ja sitä kautta ansaittu johto.

2 tykkäystä

Olisi tähän peliin jonkun muun selostajan ottaa kuin Ilves-Aaltosen. Vaikka toki ihan ns. ammattimies niin selostuksesta paistaa 50-50-tilanteissa värilasit.

1 tykkäys

Ilves saanut toisen jakson alkuun luotua muutaman ihan hyvän tekopaikan. Wissin parit vaihto tauolla selvästi piristäneet joukkueen peliä.

1 tykkäys

Aikamoinen muukalaislegioona tuo SJK. En kyllä ole sarjan kokoonpanoja niin tarkkaan katsonut, että ehkä se onkin ihan normaalia nykyään.

Ei vaan se piristynyt ilme ole riittänyt tasoitukseen asti. Viittä vaille tilanteita kyllä ollut, mutta pikkuisen ajoitukset olleet pielessä.

Ilveksenkin peli hyytynyt jakson edetessä. SJK varsinkin hyökkäysalueella vaarallisempi, heillä taas suuria ongelmia pelin avaamisessa.

83’ SJK lahjoittaa Ilvekselle puolittaisen läpiajon, Öst venyttää tarvittavat millimetrit.
88’ Tuco (SJK) puolittain läpi, Leislahden torjunnasta pallo tolppaan.
96’ Ottelu päättyy SJK 1-0-vierasvoittoon. Ansaitusti.

2 tykkäystä

Sarjan kiinnostavuuden kannalta mielenkiintoinen tulos.

Olipas scheissea koko peli, mutta Tiistaina on “hiukan” tärkeämpi peli.

Luulen myös, että fokus oli ja on jo siellä.

No niin Malmö kohdattiin, mutta bensa ei ihan riittänyt loppuun asti, kun Skånelaiset menivät jatkoon yhteismaalein 3-4.

Ensi tiistaina vieraspeli Bakussa ja kotipeli 12.8.

HJK - Netfci Bakun ekan osaottelun päätyttyä vieraissa tasan 2-2 HJK voitti tänään kotonaan 3-0 ja varmisti paikan joko Eurooppa- tai Konferenssiliigan lohkovaiheeseen.

Jäljellä vielä kolmas kierros Eurooppa-liigan karsintaa ja vastassa Fenerbache eli voitolla Eurooppa-liigaan, tappiolla Konferenssiliigaan.

2 tykkäystä

Haka johtaa 0-2 ekan puoliajan lopulla. Ensimmäinen maali Lahden hölmöilyn ansiosta, syöttö Mv meni liian pitkäksi ja Vucenovic siirsi pallon helposti maaliin.

Toinen maali sama kaveri tiukka veto pienestä kulmasta, Haka käänsi nopeasti ja parin siirron jälkeen pallo maaliin.

FC Haka juniorit - TamU 1-5. Hirveästi ei pelin siirtyminen suljettujen ovien taakse hidastanut, Sinikaartiakaan. Ensi perjantaina alkusarja pakettiin ja sitten kohti loppusarjaa.

1 tykkäys

Torstaina jälleen matka käy kohti Bolt arenaa, kun vastassa Fenerbache.

Kolmas ottelu paikalla ja Istanbulissa 1-0 dunkkuun, joten kaikki on mahdollista.

Perjantaina arvotaan lohkot ja sitten ostamaan lentoja.

3 tykkäystä

TamU nousee Kakkoseen. :fire:

7 tykkäystä

Sunnuntain SJK-otteluun HJK saa Lukas Lingmanin rosteriin…

HJK siirtyi Kuopiossa Miro Tenhon maalilla vierasjohtoon. KuPSin pitää tehdä nyt vähintään kaksi.

18’ 1-1 Hämäläinen

KuPSin peli parantunut ottelun edetessä. Alku oli Klubin.

Hakalta muuten ihan tyydyttävä loppuveto ja nousu kahdeksannelle sijalle. Alkukausi lupaili jopa putoamista tai joutumista karsintoihin.