Kausiseuranta: NHL 2019-20

Älä poista allaolevaa ohjeistusta. Lähetä tämä viesti sellaisenaan ja tee varsinainen keskustelunavaus uuteen viestiin.

Liveseurannan ohjeet:

• Otsikoi seurantaketjut muodossa: Otteluseuranta: Kotijoukkue - Vierasjoukkue PP.KK.VVVV.
  • Huomioi muiden käyttäjien erilaiset viiveet ottelun seuraamisessa.
    • Tahalliseksi tulkittava tuloksen “spoilaaminen” kiusaamistarkoituksessa voi johtaa pelikieltoon.
  • Pyri vähintään lauseenmittaisiin viesteihin. “1-0” ei tuo merkittävää lisäarvoa lukijoille.
  • Virheellisen tulostiedon tahallisesta levittämisestä seuraa automaattisesti pelikielto.

Jos seurannan aiheena on joku muu tapahtuma kuin jääkiekko-ottelu, niin toimitaan muuten samoin mutta otsikoidaan ketju tapahtuman nimeä ja sen kestoa vastaavasti.

Kohta se alkaa. Kausi 2019-2020. Tällä hetkellä Maple leafsin pelaajat kutsutaan jäälle ja kohta saadaan itse ottelu käyntiin.

1 tykkäys

Kiekko jäähän. NHL kausi 2019-20 on saatu aloitettua :muscle:

:heavy_check_mark: Peliä pelattu 25 sekuntia, kun Senators iskee kiekon maaliin. Maalintekijänä Brady Tkachuk.

Ensimmäinen erä pelattu. Senators johtaa ottelua 0-1. Ensimmäinen kymmenminuuttinen oli Maple Leafsin hallintaa Ottawan jäähyjen takia. Peli tasoittui selvästi erän loppua kohden.

1 tykkäys

Näin oli. Mutta Toronto teki aivan järkyttäviä kiekonmenetyksiä. Ottawalle tuli näistä useampikin paikka. Vauhdikas erä, jota Toronto kiekollisesti hallitsi. Leafsin ylivoima oli melkoisen näyttävää, ainakin kaksi rimaa oli.

Kapanen vähän mokasi (tai ajautui mokaan) ensimmäisessä maalissa. Jätti kiekon oman alueen reunassa, johon sitten Ottawan kaveri ehti ensin.

1 tykkäys

Toinen erä käyntiin.

:heavy_check_mark: Maple Leafs tasoittaa ottelun. Maalintekijänä Frederik Gauthier.

:heavy_check_mark: Ja näin Maple Leafs siirtyy 2-1 johtoon. Maalintekijänä Trevor Moore.

:heavy_check_mark: Ja heti perään Senators tasoittaa ottelun siirretyn rangaistuksen aikana. Maalintekijä uran ensimmäisellä NHL maalilla Scott Sabourin

:x: Kylläpäs nyt maaleja tulee! Senators siirtyy 3-2 johtoon. Maalintekijänä Ron Hainsey Maali hylätään Paitsion vuoksi

Sabourin tasoittaa 2-2! Hieno hieno maali, oikeastaan tollanen ohjaus maalin edestä. Ottawalla ei ollut mitään tässä erässä, mutta niin vaan Senaattorit iskee ekasta paikasta.

Ahaha! Tämä on niin Torontoa. 3-2 Ottawa. Duclair jättää Ryanille, joka siirtää hienosti puolustaja Hainseylle, tarkka ranne ylös. Tämä haastetaan paitsiona.
Tiukille meni! Ei maalia. Paitsioksi tuomittiin.
Peli siis 2-2 yhä

:heavy_check_mark: Nyt peli on 3-2 mutta tällä kertaa Maple Leafsin hyväksi. Maalintekijänä Auston Matthews. Huikea oli Nylanderin syöttö

1 tykkäys

Aikas tapahturikas peli ollut heti starttiin. Vaikea ennustaa mitä seuraavaksi vois tapahtua. Ottawa välillä yllättää Toronton housut kintuissa, vaikka onkin ollut rajusti jyrän alla.

Kyllä tuo Toronton puolustus vaikuttaa sen verran hyökkäysorientoituneelta, että omat pelipaikat unohtuu.

1 tykkäys

:heavy_check_mark: Ja yön toisessa ottelussa St Louis Blues on siirtynyt 1-0 johtoon. Maalintekijänä Samuel Blais.

:heavy_check_mark: St Louis Blues siirtyy ylivoimalla 2-0 johtoon. Maalintekijänä Alex Pietrangelo.

:heavy_check_mark: Capitals kaventaa ottelun. Maalintekijänä Aleksander Ovechkin.

1 tykkäys

Oi kun oli upea maali Torontolta. Marnerin mieletön "jättö"syöttö ylivoimalla sivulle, Matthewsin tarkka kuti ja peli 4-2

1 tykkäys

:heavy_check_mark: Maple Leafs onnistuu ensimmäistä kertaa tällä kaudella ylivoimalla. Maalintekijänä toistamiseen tänään Auston Matthews.

Oli varmaan yli minuutin hurja pyöritys Torontolta tuohon loppuun. Aika hapoilla ukot lähtivät vaihtoon. Ottawa väisteli tässä erässä useamman luodin, vaikka peli on “jo” 4-2 kotijoukkueelle. Peli voisi olla enemmänkin tämän erän perusteella.

Näyttää että Brent Burnsilla ei ole missään kohtaa kiire kentällä, ja tämä ei ole positiivisessä mielessä sanottua. Hirveä kiekonmenetys ylivoimalla hyökkäyssinisellä ja Vegas vastaiskusta kolmen maalin karkuun.

1 tykkäys

Kohta alkaa ottelu NY Rangers-Winnipeg Jets. Aijai minkälaista urheiluviihdettä meille suodaan ja vielä, että Antti Mäkinen selostaa ja Kimmo Timonen on kommentaattorina.