Ehkä Columbus haluaakin tankata tällä kaudella Bedardin saadakseen. Tätä menoa ainakin todennäköisyydet on kohdallaan.

2 tykkäystä

Mennäänkö täällä nämä Tampereen pelit, että ei tarvitse avata niille omia?

Mennään tällä.

1 tykkäys

Mennään sittenkin tällä: Otteluseuranta: Colorado Avalanche - Columbus Blue Jackets 4.-5.11.2022

1 tykkäys

Ketju avattiin automaattisesti 4 tunnin kuluttua.

Jos tuo Columbuksen peli näyttää kauhealta niin eipä tuo Edmontoninkaan peli näytä kovin kaksiselta.

2 tykkäystä

Dallas potkii Edmontonia huolella perseelle. 6-2 ja Bennille hattu kun 5 minsaa jäljellä.

Edm-Fla 0-0 toistaiseksi.
Edmontonilla myös Kiekko-Ahma kasvatti, Markus Niemeläinen pelaamassa.

Floridan hallintaahan tämä ollut. Vielä reipas 4min ensimmäistä erää jäljellä ja edelleen 0-0.

Äsken Barkov nousi hyvin laidasta, mutta Skinner Edmontonin maalilla torjui ja hyvin on pelannutkin tähän asti.

Pitkästä aikaa tulee katsottua Edmontonin peliä. Pakko todeta että ei tuo Pulju ole kyllä kehittynyt yhtään mihinkään. Näyttää kuin olisi edelleen rookie. Toinen havainto että Draisaitl ja McDavid on normaali kuolevaisia kun vastassa on contender tason jengi.

1 tykkäys

Jonkun parjaama Staalkinkin puolusti kyllä 2vs1 höökin hienosti.

1 tykkäys

Suomen pelipaita bongattu katsomosta :+1:

Näytti olevan Edmontonin maalin takana

1 tykkäys

Staal on kyllä hyvänä päivänä erinomainen peruspakki. Knightilta melkoinen game saver tuohon Draisaitlin vetoon. Numerot vielä 0-0 ja eka erä pelattu.

En herännyt turhaan katsomaan Juuso Pärssisen debyyttia Nashvillen paidassa. Kaveri ensimmäisessä ketjussa ja saa heti ylivoimavastuuta. Purjehtii ensimmäisessä erässä laidalta läpi ja tekee 1-0. Ensimmäinen peli, ensimmäinen erä ja ensimmäinen maali.

12 tykkäystä
11 tykkäystä

Oli kyllä mahtava erä Pärssiseltä kokonaisuutenakin! Kyllä on aina hienoa todistaa uutta suomalaisväriä NHL:ssä, oli sitten lähtöisin mistä Liiga-seurasta tahansa.