Kausiseuranta: Ulkomainen jalkapallokausi 2019-20

Älä poista allaolevaa ohjeistusta. Lähetä tämä viesti sellaisenaan ja tee varsinainen keskustelunavaus uuteen viestiin.

Liveseurannan ohjeet:

• Otsikoi seurantaketjut muodossa: Otteluseuranta: Kotijoukkue - Vierasjoukkue PP.KK.VVVV.
  • Huomioi muiden käyttäjien erilaiset viiveet ottelun seuraamisessa.
    • Tahalliseksi tulkittava tuloksen “spoilaaminen” kiusaamistarkoituksessa voi johtaa pelikieltoon.
  • Pyri vähintään lauseenmittaisiin viesteihin. “1-0” ei tuo merkittävää lisäarvoa lukijoille.
  • Virheellisen tulostiedon tahallisesta levittämisestä seuraa automaattisesti pelikielto.

Jos seurannan aiheena on joku muu tapahtuma kuin jääkiekko-ottelu, niin toimitaan muuten samoin mutta otsikoidaan ketju tapahtuman nimeä ja sen kestoa vastaavasti.

1 tykkäys

Pukki teki juuri Valioliiga debyytissään Liverpoolia vastaan maalin.

17 tykkäystä

Hieno maali Pukilta

2 tykkäystä

Mutta mikä tärkeintä, Liverpool voittaa.

10 tykkäystä

Tämähän meni juuri niin kuin piti.

4 tykkäystä

Hieno maali ja hyvin vasemmalla kädellä näytti kaverille että pistä tuohon lähtien juoksuun toivoen että pallo tulee. Tarkka veto katsomatta maalia kohti. Pelimies, en itse pystyisi parempaan

Pukille maali ja Liverpool voitti. :sunny::sunny::sunny::sunny::sunny:

5 tykkäystä

Huono homma.

Solskjær vs Lampard.

1-0 ensimmäisen puolikkaan jälkeen. Rashford hankki pilkun ja viimeisteli hallitusti ManUn johtoon.

E. Nopeasti vaihtuu suunta. ManU saa pallon riiston omalla alueella ja heti on ukot menossa. Hetki vain, ja Martial viimeistelee vitosen sisältä, kun matala keskitys osuu jalkaan. 2-0

Vain tovi edellisestä ja Pogba vapauttaa Rashfordin läpi. Hallittu viimeistely ja peli on yhtäkkiä 3-0. Parissa minuutissa pelinkuva muuttui täysin. Chelsealla oli paikkansa ja peli olisi voinut olla tasankin, mutta…

E.2 …ja lisää tulee. Vaihdosta kentälle otettu James osuu heti ManU-debyytissään. Vahva peli vastahyökkäyksessä Pogbalta. 4-0, kun viimeistä kymppiä mennään.

E.3. …ja peli päättyy 4-0. Tuskin ihan sellainen valmentaja-debyytti Valioliigassa, mitä Lampard odotti / toivoi. Old Trafford on perinteisesti paha paikka hakea pisteitä, mutta 4-0 pataan on silti hiukan rumaa…

ManU faneille pelissä voi nähdä positiivista. Nollapeli, maalinteko… Chelsea ei hirmuinen mittari ollut tänään, mutta ManU:n hankinnat näyttivät pääasiassa hyvältä. Rashfordin maalijyvä on kohdallaan heti alusta asti jne.

5 tykkäystä

Olipahan ensimmäinen puoliaika Super Cupissa. Liverpool yllättävän vaisu joukkue. Chelsea johtaa ottelua 1-0. Maalintekijänä Olivier Giroud. Chelsea teki aivan avauspuoliajan lopussa toisen maalin, mutta se hylättiin paitsiona. Come on Chelsea :muscle:

Maneeeee 1-1

3 tykkäystä

Taas se vaan tarvittiin Bobby kentälle niin alkoi tapahtua.

4 tykkäystä

On se käsittämätöntä miten yks kaveri voi tolla tasolla vaikuttaa noin paljon peliin. Ja vielä kärjessä.

3 tykkäystä

Alkaa taas vähän sinisille kääntyä…

No siinnä oli kyllä paikkaa Poolilla mennä johtoon mutta nyt pomppii sinisille

Mikä tää juttu tänään on että paitsiot vihelletään pois puolen minuutin viiveellä?

4 tykkäystä

Blondi & Nainen. Sori palstan naiset, mulle vaan tarjoiltiin käyttää tää vastaus :joy:

1 tykkäys

Siniset pikkasen keskittyy liikaa tuomareihin.
Mikäs niissä paitsiossa, en ite huomannut mitään erikoista

1 tykkäys

Jep. Ois siellä punasetkin tehnyt viis maalia enemmän jos vois varastaa sen metrin linjasta. Pakko ne paitsiot vaan on pois ottaa.