Liveseuranta: Talviurheilu 2022-23

Älä poista allaolevaa ohjeistusta. Lähetä tämä viesti sellaisenaan ja tee varsinainen keskustelunavaus uuteen viestiin.

Liveseurannan ohjeet:

• Otsikoi seurantaketjut muodossa: Otteluseuranta: Kotijoukkue - Vierasjoukkue PP.KK.VVVV.
  • Huomioi muiden käyttäjien erilaiset viiveet ottelun seuraamisessa.
    • Tahalliseksi tulkittava tuloksen “spoilaaminen” kiusaamistarkoituksessa voi johtaa pelikieltoon.
  • Pyri vähintään lauseenmittaisiin viesteihin. “1-0” ei tuo merkittävää lisäarvoa lukijoille.
  • Virheellisen tulostiedon tahallisesta levittämisestä seuraa automaattisesti pelikielto.

Jos seurannan aiheena on joku muu tapahtuma kuin jääkiekko-ottelu, niin toimitaan muuten samoin mutta otsikoidaan ketju tapahtuman nimeä ja sen kestoa vastaavasti.

2 tykkäystä

Ja hommahan alkoi nyt kello 11:00 Söldenissä miesten suurpujottelun 1. kierroksella.

2 tykkäystä

Hyvä kun laitoit, olisi mennyt aivan ohi
Tästä se kausi taas starttaa

1 tykkäys

Menee ehkä tähän ketjuun. Eli Suomelle ringeten maailmanmestaruus 8 kertaa peräkkäin. :ok_hand: Huikeen hieno putki päällä, vaikkakin jo useamman vuoden mestaruus ratkaistu pelkästään Suomen ja Kanadan kesken muiden pelatessa sarjan pronssista. Finaalitkin hieman liian selkeitä järjestään koko aika. Mutta joka tapauksessa maailmanmestaruus on aina huikea saavutus. :muscle: Onnea naiset :sunglasses:

2 tykkäystä

Taitaa olla tähän erään koossa 0+2, yksi Kanadalle hankittu jäähy ja ylärimalaukaus.

Turnaksessa tätä ennen 1+6 seitsemään otteluun.

2 tykkäystä

Jenkit olleet taulukon perusteella ylivoimaisia turnauksessa. Kuusi voittoa kuudesta pelistä. Toki Kanada antaa tasoitusta vetämällä kolmella joukkueella seitsemän joukkueen turnauksessa.

Helenius tuntuu olevan monessa mukana. Het 2. erän alkuun tip-in maali, sitten toivotaan-toivotaan poikkisyöttö hyökkäysalueella, ja vastarynnistyksestä Kanadalle maali.

2 tykkäystä

Suomi - Kanada B 7 - 1.

Konsta Helenius 1+3.

4 tykkäystä

Rukalla hiihdellään naisten takaa-ajon 20km kisaa. Nyt on jännityksenä vain kumpi ruotsalaisista voittaa ja ottaako Ruotsi kolmoisvoiton. Ei tämäkään kauheasti jaksa sytyttää.

Karlsson näyttää voittavan ylivoimaisesti. Suomalaiset tulee jossain parin minuutin päässä.

Pärmäkoski 9. ja Niskanen 12. Sprintteri Maja Dahlqvist löi suomalaiset, mutta ei sentään noussut pallille kuten hiukan epäilin.

1 tykkäys

Miesten takaa-ajokisa alkamassa kohta Rukalla. Luultavasti Kläbo odottelee muita ja jättää ratkaisun loppuun. Perttu lähtee sijalta 12. Toivottavasti ei tipu kisassa kovin paljoa.

Voisko Lepistö olla paras suomalainen. Ei sieltä taempaa kai kukaan muu kuten vaikkapa Remi nouse kahdenkymmenen joukkoon. Jaa, Vuorela voi kyllä olla hyvä haastaja parhaaksi suomalaiseksi. Lähtee sijalta 22.

Selostaja hehkuttaa, suomalaisilla eturivin paikat. Jep, minuutin kärjestä…

Remi noussut tosi hyvin! 13km ja sijalla 14. Onko tottakaan. Kymppisakkiin on kuitenkin matkaa, kun isompi sakki on karussa.

Ei varmaan saa kiinni kärkijoukkoa. Mutta sija 12 mahdollinen.

1 tykkäys

Perttu Hyvärinen näemmä hyytynyt täysin, toivottavasti hiihtää maaliin kun saisi mc pisteitä.

Lindholm sijalle 13. Ei voi valittaa, kun ei ihan keulasta lähtenyt. Hieno hiihto!