Otteluseuranta: Jukurit -Tappara 13.11.2018

Älä poista allaolevaa ohjeistusta. Lähetä tämä viesti sellaisenaan ja tee varsinainen keskustelunavaus uuteen viestiin.

Liveseurannan ohjeet:

• Otsikoi seurantaketjut muodossa: Otteluseuranta: Kotijoukkue - Vierasjoukkue PP.KK.VVVV.
  • Huomioi muiden käyttäjien erilaiset viiveet ottelun seuraamisessa.
    • Tahalliseksi tulkittava tuloksen “spoilaaminen” kiusaamistarkoituksessa voi johtaa pelikieltoon.
  • Pyri vähintään lauseenmittaisiin viesteihin. “1-0” ei tuo merkittävää lisäarvoa lukijoille.
  • Virheellisen tulostiedon tahallisesta levittämisestä seuraa automaattisesti pelikielto.

Jos seurannan aiheena on joku muu tapahtuma kuin jääkiekko-ottelu, niin toimitaan muuten samoin mutta otsikoidaan ketju tapahtuman nimeä ja sen kestoa vastaavasti.

Otteluseurantaketju pystyyn vasta reilu 10 minuuttia ennen pelin alkua. Missä nälkä? Missä intohimo? Onko maha täynnä?

4 tykkäystä

Juontajan ananastukasta ja otsahiestä ei riitä sanottavaa?

2 tykkäystä

On se mukavaa päästä taas pitkästäaikaa Liigakiekon pariin…

4 tykkäystä

Aijai! Kolmas osa runkkarista pelattu ja nyt alkaa talven perusgrindaaminen! :muscle: :blue_heart:

2 tykkäystä

Haistaako Tappara tänään verta?

(Huomaatteko - enää ei tarvita kärkivitsejä!)

4 tykkäystä

Toivottavasti Tappara vetää ekan erän verenmaku suussa, koska toinen ja kolmas jää katsomatta.

Joo toivottovasti tänään ei tule liikaa veri vitsejä.
En usko,että tänään nähdään veri lammikkoa jäällä.

Hyvä vetää tyhjät pois.

Toivottavasti Tapparalla ei ole nyt veriviikot. Silloin ei suorittaminen onnistu. Tai ainakaan se ei ole kivaa.

Jukka käytännössä tässä linjaa, että Blood on parempi puolustamaan kuin Elorinne.

Onko kujanjuoksu alkanut?

2 tykkäystä

Mielenkiinnolla odotetaan millä jalalla kohta mennään, Blood ottaa syöttöpisteen tänään.

JR kertoili että Blood on kokonaisvaltainen pelaaja ja vähän maineensa vanki. Kuulemma tavoite on vahvistaa puolustuspään pelaamista.

(Psykoanalyyttisesti katsottuna tuli vastaus jotenkin vaisusti.)