Tappara - Kärpät 04.10.2018 (To)

Jännä nähdä tuota Kärppien peliä näin lähempää. Ilves-Kärpät-peli ei imaissut mukaansa, vaikka sitä muistaakseni seurannassa kehuttiinkin.

Se on siis tänään dosenttikiekko vs. klooni-/prosenttikiekko.

2 tykkäystä

Tuossa viestissähän on kaikki ihan väärin päin!!! Kärpät pelannu tällä kauvella vähä maalisia pelejä, sorge vaan!

Tämä peli on Tapparalle hyvä tason mittari, että missä mennään. Toisin sanoen, viime kautta peilaten, tukkaan tulee ja pahasti. Silloinhan lähes aina kun oli ns. statementin paikka, niin pataan tuli :grinning:

Vakavasti ottaen eiköhän tänään saada hyvä peli aikaan, jossa molemmat pelaavat tarkkaa puolustuspeliä ja yksi maali suuntaan tai toiseen ratkaisee. Kärpät on ehkä pieni suosikki, vaikka Tapparallakin on kauden ensimmäinen voittoputki (!) alla.

Tapparan puolustus näyttää nyt oikeinkin hyvältä, ja eiköhän sieltä Utusellekin vielä minuutteja tällä kaudella tule.

Haisee sarkasmille! Tarkista tutkasi paristot :grinning:

5 tykkäystä

Toivotaan, Utunen on mielestäni otteillaan minuutit todellakin ansainnut.

Jaahas, mitähän sitä uskaltaisi peliltä odottaa; Saipa-peliin lähdin ottamaan turpiin, mutta
makoisa voitto ja hyvä mieli jäi kotiin tuomisiksi. Nyt kovemmat odotukset parin onnistuneen pelin jälkeen. Tiukka matsi varmasti tiedossa, joten yv-peli saisi vihdoin ruveta tuottamaan tulosta, sillä saatetaan näitä toivon mukaan tasaväkisiä vääntöjä ratkoa.

Kassu painaa tänää kaapin, saa ottaa talteen. :thinking:

2 tykkäystä

Mulla on sellanen kutina että tänään todellakin lähtee. Kärpät on ollu aika vaisu joten jos jatketaan samaa rataa ja pistetään täysi hööki heti alusta päälle niin ainut este on Vehviläinen. Onhan se kyllä pelannut loistavasti mitä tullut nähtyä mutta tänään ei sekään riitä. Hyökkäys varsinkin Kärpiltä tuntuu olevan ihan unessa ja se sopii loistavasti meille.

Ja mikä parasta, Japa ei tänään vihellä meidän peliä joten tässähän on ihan täydet mahkut voittoon.

5 tykkäystä

Tänään tekis mieli lähteä peliin. Kun vaan noista ruuhkista selviää. Pitänee kiertää Lukonmäki-Messukylä -akselin kautta. :frowning:

Kärpät on viimeaikoina tehnyt minimalistisesti maaleja. Toivottavasti tänään puhkeava ketsuppipullo on heidän peräpäänsä. Aivan yllättäen. Luultavasti kyllä useimmat odottaa vähämaalista ottelua tyyliin 2/1/0 - 2/1/0.

Täytyyhän Tapparan lähtökohtaisesti olla altavastaaja, kun nyt sarjataulukkoakin katselee. Mutta nousussa ollaan. Ja ainakin yksi piste tuntuis mukavalta. Peliä näkemättä. Kun sitä ei vielä ole pelattukaan. Nolla-nollasta lähdetään.

Myös mielestäni Matti Järvinen ja Malinen.

Kyllä näissä Kärpät peleissä on aina jotain erityistä. Selkeästi mielenkiintoisin vastustaja ollut jo monta vuotta. Molemmat joukkueet lyö yleensä parasta pöytään ja pelit on laadukkaita.

Toivottavasti Tappara voittaa ja hallissa on yli 5000 ihmistä.

2 tykkäystä

2 viestiä siirrettiin toiseen ketjuun: Otteluseuranta: Tappara - Kärpät 04.10.2018

Yksi viesti siirrettiin toiseen ketjuun: Otteluseuranta: Tappara - Kärpät 04.10.2018

Kärpät joo pelannut ehkä nihkeästi kanssa, mutta pinnoja heillä silti on enemmän, ruutinia löytyy vai puhdasta onnea vai puhdasta ylimielistä kettuilua.

Ehkä lähtee Tapparalta, mutta varmaan lähtee myös Kärpiltä. Tulevat miljoonaa joko päälle tai fiksusti pelaten. Mutta toivomuksena hyvä peli ja myös sitä että tästä löytyy jatkoa, eikä mene niin että seuraava peli yhtä kuraa.

Kannattaa seurata Kärppien nelosen Sailio-Humaloja-Karvinen peliä. Oli Ilvestä vastaan hyvä kenttä. Noita vastaan on raskas pelata. 2 peliä olen Kärpiltä kattellut. Tää kenttä ei ole ottanut niissä yhtään jäähyä. Fiksua hyvää peliä ja hyvää liikettä. Toivotaan, että kehujen jälkeen koheltavat pari jäähyä :wink:

Mitä, onko täällä vielä miehiä jotka menee näin vanhaan? =Sarkasmin vastasarkasmiin! Paristokauppaan siitä, hus.

Sellainen peli tällä kertaa. Eka erä meni itseltä vähän ohi, mutta kaksi seuraavaa olivat ihan lupauksia herättävää kiekkoa, joskin varsinkin toisessa erässä hyvien hyökkäysten lisäksi nähtiin useita virheitä myös puolustuspäässä. Kärpät oli tekemisessä joka osa-alueella hieman edellä ja ansaitsi voittonsa. Tappara voitti kyllä maalipaikat selvästi kahdessa viimeisessä erässä, mutta nekin hävittiin yhteismaalein 1-2, joka on kyllä käsittämätöntä varsinkin kun noita kolmannen erän paikkoja katselee.

Meillä on liikaa pelaajia, jotka eivät osaa tehdä maaleja, tai niiden tekeminen on aivan liian vaativaa jopa tyhjän maalin edessä. Näitä pelaajia ovat mm. Erkinjuntti, JMJ, Luoto, Levtchi, Rauhala. JMJ:lle annan noista vähiten ruoskaa, koska on taas meidän ylivoimaisesti eniten paikkoja luova sentteri. Valitettavasti tällä ratkaisutehokkuudella sekään ei liiemmälti lohduta. Tänäänkin taikoi useamman avopaikan, josta Järvistä lukuunottamatta pelaajat roiskivat vetojaan kukin minnekin. Oli myös itse laittamassa täysin tyhjästä maalista kiekon 3 metriä ohi maalin, joka on kai saavutus sekin.

Hienoa on nähdä, että peli on kehittynyt koko ajan ja vastustajaa kuin vastustajaa vastaan saadaan enemmän maalipaikkoja. Peliin valmistautumiset, fokuksen pitäminen koko 60 minuuttia, puolustuksen karmaisevat virheet sekä viimeistelyn vaikeudet ovat ne seuraavat selätettävät asiat. Ihan ensimmäisenä laittaisin pelaajat ampumaan seuraavat 3kk kiekkoa vanerilta 200 x päivässä, josko se kuti rupeaisi lähtemään muuallekin kuin syliin tai plexeihin. Tai tyhjästä maalista ohi. Sitten videosulkeiset ihan puolustamisen perusasioista, kuten “Älä peruuta joka kerta vastustajan hyökätessä veskarin syliin”. Jo noiden avulla pisteitä rupeaisi tulemaan ihan eri tahtiin.

1 tykkäys

Ei tässä nyt edes voi olla pettynyt kun kaveri oli pari erää niin paljon parempi että siihen ihan ok kolmas erä meiltä ei oikein riitä ja lisäksi kun kaveri näyttää kuinka parin maalin johdossa pelataan niin tulos on oikea.

Huolestuttavaa kyllä monella sektorilla alkaen maalivahti pelistä kenttäpelaajien yksilötaitoon josta mielestäni selkeä esimerkki on Rauhala, hän on kyllä aivan turisti ainakin tällä hetkellä.

Aavistuksen teennäinen nosto. Tapparassa virheestä vilttiin, Kärpissä saa epäonnistua.