Turnausseuranta: Jääkiekon U18 MM-kisat 24.4.-5.5.2024

Älä poista allaolevaa ohjeistusta. Lähetä tämä viesti sellaisenaan ja tee varsinainen keskustelunavaus uuteen viestiin.

Liveseurannan ohjeet:

• Otsikoi seurantaketjut muodossa: Otteluseuranta: Kotijoukkue - Vierasjoukkue PP.KK.VVVV.
  • Huomioi muiden käyttäjien erilaiset viiveet ottelun seuraamisessa.
    • Tahalliseksi tulkittava tuloksen “spoilaaminen” kiusaamistarkoituksessa voi johtaa pelikieltoon.
  • Pyri vähintään lauseenmittaisiin viesteihin. “1-0” ei tuo merkittävää lisäarvoa lukijoille.
  • Virheellisen tulostiedon tahallisesta levittämisestä seuraa automaattisesti pelikielto.

Jos seurannan aiheena on joku muu tapahtuma kuin jääkiekko-ottelu, niin toimitaan muuten samoin mutta otsikoidaan ketju tapahtuman nimeä ja sen kestoa vastaavasti.

Siellä on jo pöhinät alkanu, USA johtaa Slovakiaa kolmannessa erässä 6-0 ja Tsekki Sveitsiä ensimmäisen erän jälkeen 1-0.

1 tykkäys

Ensimmäinen ottelu päättyy USA:n 9-0 voittoon Slovakiasta. USA:n tehomiehenä hääri 2+2=4 tehot iskenyt James Hagens.

1 tykkäys

Siellä näköjään Tsekin 2-0 maalissa syöttäjänä Adam Jecho, joka kolme kautta vietti Tapparan juniorijoukkueissa. Täksi kaudeksi siirtyi Ohl:lään. Ja draft ennusteita katsoi niin aika monissa listoilla povataan kakkoskierroksella varattavaksi pelaajaksi.

1 tykkäys

Lisäksi Slovakian joukkueessa kakkosen laidassa on ollut Jan Chovan, joka saa pelailla vielä näissä peleissä myös ensi vuonna. Chovan aloitti kauden Tapparan U18 joukkueessa, mutta kausi päättyi U20 joukkueessa.

Teddy Stiga. Hieno nimi. Jenkkien ykkösketjun laita. 1+1.