CHL: Tappara - JYP 7.11.2017 (Ti) klo 19.00

Avataampa ajoissa.
Ensimmäisen osaottelun ( 1-3 ) jälkeen ollaan kaksi maalia takamatkalla.

On siis täysin mahdollista sellainen erikoisuus, että maalilla johtava ottaa maalivahdin pois.

Sana on vapaa.
Jatkuuko CHL-matka vai räjähtääkö kauden kakkostavoite reisille?

1-3

Testasin vaan onko kukaan hereillä.

10 tykkäystä
1 tykkäys

Vaikeatahan se tulee olemaan mennä jatkoon, kun Tappara lähtee parin maalin takamatkalta.
Peliä on kuitenkin pelaamatta vielä täydet 60 minuuttia ja on äärettömän mielenkiintoista nähdä miten Rautakorpi meinaa ongelman ratkaista.

Vielä kun saataisiin meidän oma salainen taikakalu @Oijennus peliin, niin mahdollisuudet paranisivat.:laughing:

8 tykkäystä

Minä veikkasin sitä, että Tappara tulee ekaan erään sellaisella tavalla, että se yrittää jo siinä laittaa pelin tasoihin eli tehdä kaksi maalia. Sen jälkeen pelataan toisessa erässä sillä perinteisellä suunnitelmalla eli yksi tehty ja katsotaan mihin se riittää.

Jos Tappara pääsee / menee tästä jatkoon niin se ehdottomasti tulee tod.näk. maalin erolla tai jatkoajalla. Tapparalla on tällä kaudella ollut kyllä pelaamisessa merkittävää eroa koti- ja vieraspelaamisessa. Viime kaudella Tappara oli jopa parempi vieraissa, mutta tällä kaudella mielestäni jopa selkeästi parempi kotipeleissä. Vieraspeleissä ollaan pelattu todella tylsää ja mielikuvituksetonta lätkää.

5 tykkäystä

Samanlainen ensimmäinen erä kuin kerran jo Jypiä vastaan esitetty.
Nyt vain hieman paremmalla viimeistelyllä.
Kiitos
Saa suorittaa. Paitsi niiden kahden viimeisen erän fleguilua.

5 tykkäystä

Orottelin jo, millonka alkaa kannunvalanta CHLn jatkoon pääsystä…

Voisi kuvitella, että kun kaikki laitetaan peliin ja aktiivisuus on huippua ja on kotikaukalo, saattaisi saada ainakin yv tilaisuutta. Tosin yv pelin toimivuus ja teho eivät ole vielä ehkä parhaimmillaan. Laurikaisella oli pikkuisen onnea ensimmäisessä osassa vaikka mielestäni hän pelasi melko varmasti puolikkaan pelistä.

Taikakalu on valitettavasti kaukana Tampereelta tiistain ja keskiviikon.

Sitten varmaan pelaajien ja koutsien on parasta hoitaa homma kotiin taikomalla esiin kunnon peliesitys :sunglasses:

Toi yks viestiketju tuntuu vievän kaiken huomion tällä hetkellä. Mutta siitä huolimatta Tampereella pelataan tänään “elämästä ja kuolemasta”. Aika hankalat lähtökohdat. En yhtään epäile, etteikö Tappara vois voittaa, mutta ku mun hatarat muistikuvat kertoo siitä, että Tapparan ja Jypin kohtaamiset on aina ns. maalin pelejä. Muistaako joku, koska viimeks on Tappara Jypin voittanu kolmella maalilla? No kakski maalia riittää toki jatkoille ja sen jälkeen momentum on Tapparalla. Maali tai kaks ekaan erään aika varhasessa vaiheessa auttais kovasti.

@Oijennus ei pääse nähtävästi tänään, mutta mullaki on aika jäätävä saldo viimiseltä kolmelta kaudelta. Ainaki 20 peliä paikanpäällä ja yks tappio Ilvestä vastaan viime kauden pudotuspeleissä. Tänään oon taas paikalla.

2 tykkäystä

Ihan hetki sitten Palolakin paukutteli hattutempun ja JYP kaatui 7-1.

8 tykkäystä

Rautakorpi & Tapola aikakaudella löytyi kaksi yli maalin Tappara voittoa. 17.2.15 Tappara voitti 7-1 & 29.12.12 Tappara voitti 5-1.

1 tykkäys

Tänään tulee kolmas.

3 tykkäystä

Toivottavasti CHL-pelit jatkuu. JYPille en lämpene niin yhtään (ovat ärsyttävän hyvä joukkue vuodesta toiseen + Liigan ylivoimaisesti ärsyttävin maalibisii), joten toivottavatsi Tappara hautaa JYPin CHL-haaveet ja menee päätyyn asti.

Jotenkin ei vaan siltikään jaksa ihan täysillä CHL:stä innostua. Alkusyksystä odotin CHL-pelejä vesi kielellä. Tuolloin oli toki myös kova into päästä näkemään uudet hankinnat toistoimissa ja se osaltaan lisäsi mielenkiintoa. Mutta nyt on into taas laantunut. Fokus siirtynyt Liigaan ja tuo CHL:n ‘peli silloin toinen tällöin’ -ohjelma ei onnistu pitämään omaa mielenkiintoani maksimilukemissa.