Naisten jalkapallon EM-kisat 06.07-31.07.2022

Älä poista allaolevaa ohjeistusta. Lähetä tämä viesti sellaisenaan ja tee varsinainen keskustelunavaus uuteen viestiin.

Liveseurannan ohjeet:

• Otsikoi seurantaketjut muodossa: Otteluseuranta: Kotijoukkue - Vierasjoukkue PP.KK.VVVV.
  • Huomioi muiden käyttäjien erilaiset viiveet ottelun seuraamisessa.
    • Tahalliseksi tulkittava tuloksen “spoilaaminen” kiusaamistarkoituksessa voi johtaa pelikieltoon.
  • Pyri vähintään lauseenmittaisiin viesteihin. “1-0” ei tuo merkittävää lisäarvoa lukijoille.
  • Virheellisen tulostiedon tahallisesta levittämisestä seuraa automaattisesti pelikielto.

Jos seurannan aiheena on joku muu tapahtuma kuin jääkiekko-ottelu, niin toimitaan muuten samoin mutta otsikoidaan ketju tapahtuman nimeä ja sen kestoa vastaavasti.

Huomenna 08.07.2022 alkavat sitten Suomenkin ottelut EM-kisoissa: Espanja - Suomi. Pitäis näkyä TV2 klo 19 alkaen.

Huomenna vasta tuo matsi. Tänään pelaavat Norja ja Pohjois-Irlanti.

3 tykkäystä

Hyvä juttu, että on näin. Olin jostain saanut päähäni väärää infoa ja juuri epätoivoisesti koetin löytää TV-ohjelmasta tuon pelin. Onneksi onkin vasta huomenna, kun tänään olisin missannut ekan puoliajan ukrainan tuntien vuoksi.

Tänään siis NOR - NIR TV2 21.50 - 00.10

2 tykkäystä

Kova tuo Norjan kymppi. Joutuvat vastustajat pitämään kiinni ihan kynsin ja hampain. Siis ainakin tekstiileistä revitään ihan rankkarialueen puolella.

Norja johtoon 1-0! Hyvä jako rankkualueen kulmalle ja tarkka veto maalin alakulmaan. Terävä hyökkäys.

Alussa P-Irlanti oli aktiivinen, mutta sitten alkaa Norja kääntää. Ja samantien 2-0. Norja ihan namuttelee.

Aikamoista Norjan pyöritystä. Käsivirheestä rankku ja Norja johtaa 3-0. Molke on ihan lähellä jopa torjua rankun, joka taisi olla aika nähtävissä.

On tänään suomaisväriä kentällä. Lina Lehtovaara pitää pelin tuomarina hyvin hanskassa.

2 tykkäystä

10 minuuttia ja Espanja - Suomi on käynnissä! Katsotaan miten “epäorganisoitu” Espanjan puolustus kestää Suomen harppuunat. No, Espanja on suuri suosikki kumminkin.

1 tykkäys

Mitä ihmettä?! Sällström 1-0 alle minuutin pelin jälkeen!

3 tykkäystä

Helmarit alottanut nämä kekkerit aivan loistavasti.

15 mins ja Suomi johtaa edelleen. Suomen taktiikka tuntuu toimivan. Oliskohan vähintään yksi piste tulossa. Espanjalla oli viime kisoissakin lähes mahdoton tehdä maalia, tehottomia ovat. Pelissä vielä Suomelle onnea tuonut ukrainalainen tuomari!

1 tykkäys

Niin monta kertaa on Espanja päässyt vapaasti syöttämään pallon boksiin jalalle, että ennen pitkää reppu heiluu, jos Suomen puolustus ei parannu. Paniikkikurotuksilla ei kestetä 90 minuuttia.

1 tykkäys

Ei ole tää tuomari sinivalkoiset lasit päässä :thinking::-1:

Suomen hyökkääjät ovat yllättävän fyysisiä ja nopeita Espanjan puolustajiin nähden. Espanjan puolustus on yllättävän hentoinen.

Nyt jos saatais vielä johtomaali, niin Espanja voi olla jumissa. Tämän pelin perusteella Espanja ei välttämättä edes jatka tästä kovasta lohkosta.

No, mitäs nyt… Espanja johtoon. Pääsi kyllä puskemaan niin vapaasti. Iskikö joku väsy vai miten tuommoinen nyt tuli.

Ekan puoliajan loppuminuuteilla Espanja sai aivan liikaa tilaa. Ja alkoi näyttää pahalta. Onneksi heillä sihti oli vähän vielä hukassa.

Espanja 3-1 johdossa ja taitaa se massanlaki vaan päteä. Melko tasapainoinen peli Suomelta, mutta näyttää se vastustaja vaan olevan kovempi. Ei ole Suomi enää saanut samanlaista paniikkia Espanjan puolustuksessa. Väsymystä?

Viime sekunneilla vielä rankku ja lopputulos 4-1 Espanjalle.

1 tykkäys

Sinikeltaiset taisi sopia molemmille joukkueelle. Sininen Suomelle, keltainen Espanjalle. :wink:

Ranska kyllä tekee Italiasta nyt semmosta spaghettia, että harvoin on nähty…

Tanska - Suomi. Voi noita keskialueen sokeita syöttöjä, mitä suomalaiset jakaa. Oma orastava hyökkäys kääntyy vaaratilanteeksi omalla maalilla. Huolellisuutta, muuten käy köpelösti.

Eka puoliaika 0-0. Tanska parempi ja vaarallisempi, muttei mitenkään ylivoimainen. Suomella välillä hieman liikaa “kaukopuolustamista” ja huolimattomuutta, mikä edesauttoi Tanskaa tilanteisiin.

1 tykkäys

Joo, pitää saada syöttöihin malttia ja tarkkuutta. Onneksi selvittiin toiseen puoliaikaan. Nyt vaan tiukka puolustus, ja maali tai pari Tanskan reppuun!

On toi Suomen pelaaminen huolimatonta nyt. Pallo suhmuroidaan pois ja sitten alkaa juokseminen. On kauhea työ korjata tehty virhe.

Summanen on pallon kanssa aika riskaabeli. Riistää hyvin, mutta mitäs sitten tehdään. Hidastelee tai todella huono syöttö.

On tuo Tanskan viimeistelykin huonoa. Ehkä ne sen yhden kumminkin tekee.

1 tykkäys

Tanska tekee jo toisen tuplavaihdon. Jotain pitäis Suomenkin tehdä. Katsellaan aivan liikaa. Painaako jalka vai onko henkistä kipsiä.

Korpela pitää Suomea pystyssä. Nyt herätys, muuten väkisinkin paukkuu!

Ja Tanska vääjäämättä johtoon! Taas väsynyttä näennäispeliä Suomelta. Pallonmenetys jne.