Kokoonpanot
liiga.fi : Kokoonpanot
Tappara.fi : kokoonpanoilmoitus

Huomenna Tappara palaa joulutauolta ja saa nähdä, millä vireellä ja virneellä HIFKiä vastaan lähdetään. Tästä seuraava peli on yli viikon päästä, joten suurta jatkumo-tulkintaa tauon jälkeisestä ilmeestä ei tästä vielä pystytä vetämään, koska taas kohta on edessä taukoa.

Tappara jätti marras-joulukuun otteluista vaihtelevan kuvan. Jälkimaku oli Ilves-ottelun loppunousun jäljiltä makea, mutta isossa kuvassa marras-joulukuun peli jätti jälkeensä kehityskohteita kevättä kohti. Lokakuun raikkaus oli häivähtänyt pois, mutta joukossa oli positiivisiakin esityksiä. Pääosin trendi vaikutti kuitenkin olevan joko-tai: liike puuttui ja kiekko ei totellut tai liike puuttui, mutta kiekko totteli.

Sivussa ovat ainakin Savinainen ja Laine vasemmalta laidalta sekä Hrachovina on luovutettu lainalle HPK:hon.

Dixon laiturina, ihan hyvä kokeilu.

Itse pelistä odotan vaikeaa ihan vain sillä perusteella, että näin viime yönä unta, jossa Saravon Peksi oli jostain syystä päässyt nuorten MM-joukkueen yhteen peliin mukaan, ja tupeksi kentällä ainakin kolmen takaiskumaalin verran.

5 tykkäystä

Ihan hyviltä vaikuttavat ketjut. Meillähän ei ole käytännössä yhtään hyökkääjää reservissä. Ottaen huomioon, että Tanus ei mahtunut kokoonpanoon silloinkaan kun 4 hyökkääjää puuttui rosterista.

Mielenkiintoista kyllä nähdä kuinka Dixon laidassa pärjää. Toivottavasti pelipaikan vaihtaminen piristää miestä. Odotan häneltä useita vahvoja taklauksia, kun nyt saa ajaa syvempään laitamiehen tontilta. Onkohan aloituksissa Dixonin paikka kuitenkin keskellä, sillä aloitukset sujunevat kuitenkin Ilomäkeä paremmin.

Hyökkääjien osalta kokoonpano on kyllä melkoisen suppea. Mielestäni sinne on tultava laajuutta jos tällä kaudella halutaan menestyä, sillä varmasti tulee vielä loukkaantumisia ja pleijareissa ei pieniltä kolhuilta myöskään säästytä.

Joo, kyllä Xavin ja Paten puuttuminen hyökkäyksestä näkyy räikeästi. Silti todella mielenkiintoiset ketjut. Tänään pääsee onneksi pitkästä aikaa hallille. Jännityksellä odotan, taukojen jälkeiset pelit on ollut melko vaikeita viime vuosina…

Ei muuta kuin halliin tänään jännittämään kuin pelissä käy… :grin:

Paha peli tänään edessä. Saa nähdä liikkuuko jalka.Jos Karhulle tarttuu niin voitto tulee. Mutta toi vieraskerroin houkuttaa,eli taitaa lapusta löytyä vierasvoitto ja laitetaan vielä Saipa kylkeen.

Todella erikoinen valinta siirtää Dixon laidalle. Ilmeisesti Järvisen nähdään suoriutuvan paremmin kolmosen keskellä kuin Dixonin. Mistä olen kyllä voimakkaasti eri mieltä. Enpä juuri nyt muista kumpi on aloituksissa suoriutunut paremmin Ilomäki vai Järvinen, mutta Dixonia olisi hyvä aloituksissa käyttää heikomman näistä sijasta. Mielenkiintoista nähdä millaisella sykkeellä joukkueet tauolta palaavat ja onko Tapparalla nyt kovemman harjoitusvaiheen paikka, kun pelejä on harvakseltaan pari viikkoa.

Sen lisäksi, että tämä on huippu matsi ja Liigan paras klassikko, niin tämä on Tappara.co kenraaliharjoitus. Toivottavasti mahdollisimman moni on tänään sisäänkirjautuneena ja seuraamassa otteluseruantaa - onnistuu kivasti hallissakin kännykällä, pelikatkojen aikana.

Toiveissa on mahdollisimman korkea samanaikaisten sisäänkirjautuneiden käyttäjien määrä, jotta nähdään mihin serverin prosessorikuorma värähtää, vai värähtääkö mihinkään.

Järvisen aloitusprosentti 39.8% ja voitettuja aloituksia 47 kpl:ta. Ilomäen aloitusprosentti 49.7% ja voitettuja aloituksia 157 kpl:ta. Dixon pistetty väärän sentterin laidalle.

Mitenköhän mahtaa jalka liikkua kun takana pitkä tauko ja edessä pitkähkö tauko. Onko välipeli? Katsojien kannalta yksi ainoista nykyliigassa aidosti kiinnostavista vastustajista.

Saas nähä ottaako Elmeri aloitukset JMJn ketjussa.

Hyvä veto laittaa Dixon laidalle. Nyt jos hän saa oikeasti pelata 2. kentän minuutit, niin tässä on hänen saumansa. Hyökkäyspelissä Stephen ole pystynyt haastamaan virkaveljiään keskellä, joten hyvä tilaisuus kokeilla sitten laidassa (koska Laine, Savinainen).

Eka erä oli ihan täysin meidän, oikeutetumpi tulos olisi erän jälkeen ollut vaikka 3-0 kuin tuo 1-2. Siinä Elorinteen ja Karhusen koomailut näkyi nopeesti taululla. Mistä se hiiäfkoon toisen maalin alustuskin alunperin pomppi? Jostain tuomaristakö? Silti… Karhunen varmasti näki että siitä ei suoraa vetoa voi tulla vaan on pakko syöttää, kuitenkin veto meni jostain kainalosta sisään. Neloskenttä pelasi todella hyvän ekan erän!
Toinen erä taas täysin vastustajalle, meillä ei mitään sanomista.
Kolmas aika tasainen, oltais ihan hyvin voitu päästä tasoihin, mutta näin tällä kertaa. Hifkin neljäs maali täysin Karhusen piikkiin. Viivasta veto joltain kukkakepiltä ilman maskia ja kilpipuolelta sisään. Ei hyvä.
Tekikö hifki kaikki maalit Karhusen kilpikäden puolelta? Scoutattu?
Karjalaiselle ja Heikkilälle jatkopahvit käteen nyt heti.

En tiedä, seurannassa ei puhuttu mitään siitä maalinedushässäkästä, joka saattoi olla maali, hallissa ei pystynyt sanomaan, oliko kiekko maalissa vai ei, mutta katsomossakin kehuttu erotuomari Salminen oli kuulemma Tapolalle väittänyt, että nykyään ei saa mennä maalivahdin alueelle, vaikka kiekko siellä olisi ollut. Kuulemma Tapola kaipaa Rönniltä linjausta asiaan. Tämä siis kuultuna radio cityn haastattelusta.

Ei se lopun tilanne maalissa käynyt. Mutta miksi Tapola ei uskalla ottaa veskaa pois lopussa? Taisi olla kolme paikkaa, missä sen olisi voinut tehdä, mutta ei. Viimeinen minuutti menikin sitten täysin hukkaan, vailla tasoitusmahdollisuutta.

Missäköhän kohtaa se molari ois pitäny ottaa pois ku kiekko pyöri omissa Hifk:n ylivoiman johdosta?

Peli jotenki lässähti Tapparalta niihin kahteen av-maaliin. Sen jälkeen ottelu täysin Hifk:n hallussa. Lopussa saatiin vähän painetta, mutta ei tulosta. Ihmettelen vaan sitä, että viikon ainoo peli ja ei minkäänlaista tunnetta kaukalossa!? :roll_eyes: Pistetääs pojat sitte ens vuonna taas valoja päälle ja ruvetaan pelaan niinku kirveslogo paidassa velvottaa!

Kolme paikkaa oli ottaa veska pois. Jos et sattunut huomaamaan, niin Tappara oli todella lähellä jopa tasoittaa, ei se kiekko sillon omissa pyöri.

Eikö siinä lopun av:llä maalivahti ollu liikkeellä aitioon, siis mielikuva on semmonen. Hallilla olin vaan en huomannu paljonko oli kenttäpelaajia.