Turnausseuranta: Naisten jääkiekon MM-kisat 20.8.-1.9.2021

Älä poista allaolevaa ohjeistusta. Lähetä tämä viesti sellaisenaan ja tee varsinainen keskustelunavaus uuteen viestiin.

Liveseurannan ohjeet:

• Otsikoi seurantaketjut muodossa: Otteluseuranta: Kotijoukkue - Vierasjoukkue PP.KK.VVVV.
  • Huomioi muiden käyttäjien erilaiset viiveet ottelun seuraamisessa.
    • Tahalliseksi tulkittava tuloksen “spoilaaminen” kiusaamistarkoituksessa voi johtaa pelikieltoon.
  • Pyri vähintään lauseenmittaisiin viesteihin. “1-0” ei tuo merkittävää lisäarvoa lukijoille.
  • Virheellisen tulostiedon tahallisesta levittämisestä seuraa automaattisesti pelikielto.

Jos seurannan aiheena on joku muu tapahtuma kuin jääkiekko-ottelu, niin toimitaan muuten samoin mutta otsikoidaan ketju tapahtuman nimeä ja sen kestoa vastaavasti!

1 tykkäys

Suomi 1-0 johtoon kanukkeja vastaan!

Nyt tarjotaan 48 sekkaa 5vs3 ylivoimaa!

2-0!! Tuominen painaa ja ylivoima jatkuu! Riman kautta sisään! :heart_eyes:

Valitettavasti den glider in ja peli 2-1. Ansaittu kavennus.

Ja peli on parinkymmenen sekunnin päästä tasan 2-2.

Kolmannen alkuun 2-3 Kanadalle.

PELI TASAN 3-3! Ohjaus maalin eestä!

Kanada 3-4.

Tyhjiin 3-5.

8 tykkäystä

ROC - FIN: Suomi käyttänyt paikat varsin hyvin 0-3. Venäjällä vaarallisia pistohyökkäyksiä ja nyt Sini Karjalainen jäähylle. Tuleeko Venäjälle kavennus?

Ekalle tauolle mennään Suomen johtaessa 3-0. Venäjän yv jatkuu toisessa erässä. Toistaiseksi Suomen av kestänyt hyvin.

1 tykkäys

Toka erän alku löysää Suomelta. Jäähy pelattiin hyvin pois, mutta sitten on oltu kovin keppoisia kaksinkamppailuissa. Kuin ringettetyttöjä.

Ottelu on pian 3-3, jos Keisala herpaantuu. Aika pahannäköistä meidän kannalta.

Hesburger on kyllä onnistunut luomaan yhtä ärsyttävän mainoksen lätkän mainoskatkoille kuin McDonaldskin

1 tykkäys

Venäjä jyrännyt yli erän, mutta se on Suomi, joka tekee maalin. Aloituksen jälkeen Petra Nieminen ja 0-4! Helpottaa kummasti.

Mutta onpa Suomi yllättävän pehmeä ja huolimaton omalla kenttäpuoliskolla. Jos maalitilanteisiin johtaneet hetket leikataan ottelusta pois, on Suomen johto käsittämätön. Ei kyllä todeksi uskoisi.

Studiossa ovat vakuuttuneita Suomen suorituksesta. Mutta itsellä aika ristiriitaiset tunnelmat. Suomi oli kaksi erää aivan purjeessa ja ilman Keisalaa olis voitu vaikka hävitä. Venäjä vei Suomea puolet pelistä huolestuttavalla tavalla. Heikkouksia näkyi esityksessä. No, mitenkähän Sveitsiä vastaan.

2 tykkäystä

Peli Sveitsiä vastaan alkoi nyt! Meillä Räisänen maalissa tänään.

Varsinainen Suomi-Sveitsi trilogia tänään.
Naisten MM-ottelu, Lukko-Lausanne ja Zurich-HIFK

On se. Siis yv-maali Suomelle. Melkoista veivailua maalilla, mutta kyllä joku sen limpun sinne laittaa.

Sveitsiläinen läpi, mutta Räisänen ottaa. Ei tämä ihan yhtä maalia ole. Kyllä sieltä näköjään läpi tullaan melko kevyesti. Ja Suomelle av.

Sveitsillä hyvä tilanne yv:llä. Mutta heti perään Suomelle av-maali. Taitaa vastustajia kismittää.

Eka erä sujunut melko hyvin, mutta nyt jo jännätään toisen erän kipsiä. No, Nieminen tekee jo 3-0. Aika jännää.

Suomen ykkösen av on ihan maagista. Sveitsin maali oli taas tosi vaarassa.

Petra Niemisen kolmas. 4-0!! Missä muut kentät. Ykkönen on superia, mutta vaaransa siinäkin muiden vaan katsellessa.

1 tykkäys

Näennäisesti hyvää ylivoimaa Suomella mutta kiekkoa liikutellaan niin hitaasti ettei todellista maalipaikkaa saada aikaiseksi

Tuli se maali sentään, 5-0 yv:llä nätti ohjaus maalin edestä. Aika myllytyksessä Sveitsi on ollut, vaikka maalit on olleet tiukassa.

Sveitsi saa ainakin av-treeniä. Niin paljon ovat av:llä raataneet, että eiköhän se jossain tunnu.

Aika hulabaloota tämä kolmas erä. Vauhdilla päästä päähän. Mutta vähissä on maalit. Suomi johtaa 6-0. Olisko siinä sopivat loppulukemat. Ja siihenpä jäätiinkin. Ainakin luistelua riitti kolme erää.

Jokusen kerran Sveitsi kyllä pääsi 2-0 tai 2-1 ylivoimahyökkäyksiin. Hiukan siinä oltiin yli-innokkaita ja huolimattomia. Iloa meillä riitti. :wink:

5 min pelattu Suomen ja USA:n välistä välierää, tilanne 0-0 ja vedot 0-4.

Aivan pesukoneessa ollaan.

Heräilyä? Pari hyvää tonttia!

1 tykkäys

Täytyy toivoa Annilta aivan nappipeliä tänään. Toki jonkun pitää se maali/maalitkin tehdä.

1 tykkäys

Jos purkukiekot olisi olleet maltillisempia, oltaisiin selvitty monesti tuosta paineesta.
Oikeestaan kaikki yritykset meni jenkkinaiselle suoraan viivalle, aitiopaikalle.

2 tykkäystä

Erittäin hyvä vaihe leideiltä!
Lähellä oli Niemisen rystynosto mennä sisään!

2 naisen Yv :finland:
Ja se oli kyllä todella kehnoa yv:tä. Nyt täytyisi vaan uskaltaa ja olla terävä.

Silti, paremmin ollaan nyt pelissä.

2 tykkäystä

Noista harvoista 1000$ paikoista pitäs iskee. :sweat_smile:

1 tykkäys

Ihan jees erä Suomelta!
Ei oltu enää niin purjeessa kuin alussa oltiin, ja saatiin hyviä paikkojakin.
Niistä pitäs vaan joo rankoa.

1 tykkäys

USA meni hetki sitten 0-1 johtoon. Viivasta kuti ja ohjuri muutaman metrin päästä.

0-2 survotaan sisään.