Otteluseuranta: Tappara - SaiPa 27.02.2020

Älä poista allaolevaa ohjeistusta. Lähetä tämä viesti sellaisenaan ja tee varsinainen keskustelunavaus uuteen viestiin.

Liveseurannan ohjeet:

• Otsikoi seurantaketjut muodossa: Otteluseuranta: Kotijoukkue - Vierasjoukkue PP.KK.VVVV.
  • Huomioi muiden käyttäjien erilaiset viiveet ottelun seuraamisessa.
    • Tahalliseksi tulkittava tuloksen “spoilaaminen” kiusaamistarkoituksessa voi johtaa pelikieltoon.
  • Pyri vähintään lauseenmittaisiin viesteihin. “1-0” ei tuo merkittävää lisäarvoa lukijoille.
  • Virheellisen tulostiedon tahallisesta levittämisestä seuraa automaattisesti pelikielto.

Jos seurannan aiheena on joku muu tapahtuma kuin jääkiekko-ottelu, niin toimitaan muuten samoin mutta otsikoidaan ketju tapahtuman nimeä ja sen kestoa vastaavasti.

Tänään voitetaan niin, että heilahtaa…Saipalla ei tule olemaan hipan hippaa.

3 tykkäystä

Ihme jos Tappara jää tänään ilman pisteitä. :muscle: Kumpi voittaa?

• Tappara
  • SaiPa

0 voters

Noista vaihtoehdoista puuttuu Saipan voitto jatkoajalla, kun se on ensin noussut 5-0:sta tasoihin viimeisen kahden minuutin aikana pelatessa ilman maalivahtia.

9 tykkäystä

Sama pätee taas, jos ollaan johdolla lopussa 1-2 maalilla niin ei varmaan saada täyttä pottia.

1 tykkäys

Jos nyt voitettaisiin. Ihan ilman ennakko kauhukuvia.

5 tykkäystä

Kaikki putket päättyy joskus. Tänään tavallaan toivon, ettei tilanne ole tuollainen kolmannessa erässä.

2 tykkäystä

Toisaalta toivon myös sitä, että puolustettaisiin sitkeästi johtoa ja voitettaisiin. Miksi? Siksi, että tulisi taas itseluottamus siihen, että “hei me osataan tää homma”.

2 tykkäystä

Sellasta vaihtoehtoa ei ole. Vai onkohan? :thinking:

Tulosveto antoi yllättävän hyvät kertoimet maalimäärillä Tappara 2 ja Saipa 0, 1

Ja sitten sellainen homma, että jokunen pelaaja on jo saanut paskahalvauksen. Se, että he ovat jo poissa pelistä, ei tarkoita sitä, etteikö muutkin pelaajat voisi olla ns. “puolikkaassa paskahalvauksessa”…

2 tykkäystä

Mitenkähän on porukkaa pelissä. Talviloma varmaan vähä nostaa, olisko viidentonnin paikkeilla. Lukitaan 5178.

Ostin voiton kotiin, laitoin pitkävetoon kiinni tasurin ja Saipan voiton, molemmat kympillä joten Tappara tulee voittamaan.